INVESTO NË VETËN TËNDE
BËHU M.I.M.
MBRET I MARRËVESHJEVE FILLO TANI

Zhbllokoni potencialin në çdo fushë të jetës suaj

Kurse, Trajnime, Konsultime, Mbështetje që ju ndihmojnë të keni sukses.

10+ Vite Eksperiencë

10+ Vite Eksperiencë

“Labi si një Biznesmen dhe Sipërmarrës Shqipëtarë me përvojë mbi 10 vjeqare në fushën e Marketingut dhe Shitjes Online.”
QYSH MI BO 200 FOLLOWERS – PA INVESTU AS 1 CENT ? (SHIKO VIDEON)
10+ Vite Eksperiencë

TË GJITHË E KAN NJË KËRKESË ! QYSH ME " SH I T " ONLINE ?

Labinot Gashi është një Sipërmarrës Profesional me përvojë të gjërë në botën e Biznesit dhe Marketingut Digital, gjithashtu është i diplomuar si Software Engineer dhe ligjërues global online që njihet më së miri për kurset e tij online të grupit M.I.M. ” Mbret i Marrëveshjeve ” platforma e parë dhe numër 1 në vend e cila lidh kompanitë me botën e Marketingut Digital dhe profesionistët e M.I.M. Por para kurseve Labi është Shqipëtari i Parë i cili ka dalur publikisht me video në YouTube dhe rrjetet sociale si Facebook dhe Instagram, duke shpalosur ide të ndryshme rreth Marketingut Digital dhe Biznesbërjes apo Shitjes Online. Labi ka drejtuar Marketingun Digital në disa kompani gjigande vendore dhe internacionale duke ngritur nivelin e fitimit të biznesit të tyre deri në 10 herë rritje. Labi për herë të parë ka sjellur kurset online profesionale dhe ka botuar mbi 10 Skripta të ndryshme që u mësojn të përvetësoni aftësi të reja ku kjo metodë e kursit online e ka ripërcaktuar arsimin modern, ku ai ka mësuar njerëz të moshave të ndryshme nga 20 vende të botës duke ju ndihmuar të zhvillojnë aftësi të larta të të ardhurave, të zhbllokojnë besimin e vërtetë financiar dhe të zotërojnë fatet e tyre financiare.

Labinot Gashi

Disa nga Shërbimet

Marketing Digital

Marketing Digital

Ngrit Biznesin tënd me Shërbimet më të Mira të Marketingut Digital.
Konsultime Biznesore

Konsultime Biznesore

Konstultime rreth Biznesit të cilin jeni apo dëshironi ta ndërtoni.
Kurse Online

Kurse Online

Kurse të ndryshme online të cilat mund ti shkarkoni.
Trajnime M.I.M.

Trajnime M.I.M.

Trajnime Profesionale me metoden Mbret i Marrëveshjeve.
DIGITAL MARKETING
Shiko Shërbimet nga ENO-AD

DIGITAL MARKETING

Të Besueshëm & Profesionistë

Ne kemi besimin e më shumë se 1,206 klientë.

Mos Jeto për Tjerët FILLO NDRYSHIMIN

KURSET ONLINE

Instagram KING

Facebook KING

E-Commerce KING

Metodat e Shitjes M.I.M.

Mbret i Marrëveshjeve M.I.M.

QYSH ME RRIT BIZNESIN ? (Podcast #002 LIVE)

QYSH ME MARR SHUMË MESAZHE NË FACEBOOK & INSTAGRAM ?

Përfito nga Videot e Labit Falas !

Abonohuni në Kanalin zyrtar të Labit në YouTube